Motorola Razr parçalarına ayrıldı! Tamiri çok zor!

Motorola Razr

Motorola’nın katlanabilir telefonu Motorola Razr, iFixit ekibi tarafından parçalarına ayrıldı. Razr’ı tamir etmek oldukça zor görünüyor.

Teknolojik cihazları parçalarına ayırıp tamir edilebilirlik puanlarını belirleyen iFixit ekibi, şimdi de Motorola’nın dikine katlanabilen telefonu Razr’ı masaya yatırdı. 6.2 inç büyüklüğünde 2142 x 876 çözünürlüğünde 21:9 Cinemavision pOLED ekran / 2.7 inç büyüklüğünde 600 x 800 çözünürlüğünde 4:3 gOLED ekran ile gelen telefon iFixit’in testinden 10 üzerinden 1 aldı.

Ekran yapısından dolayı tamiri neredeyse imkansız olarak gösterilen bu telefonun, bozulduğunda direkt olarak servise verilmesi tavsiye ediliyor. Aksi durumda evde içini açtığınızda tekrardan telefonu toplama şansınız neredeyse yok denecek kadar düşük bir ihtimal.

Galaxy Z Flip Türkiye fiyatı açıklandı!

Gücünü Sekiz çekirdekli Snapdragon 710 10nm Mobile Platform yonga setinden ve 6 GB RAM’den alan telefon 1.500 dolar fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Ancak Razr’ın Samsung Galaxy Z Flip karşısında başarılı olması Snapdragon 710 ile neredeyse imkansız diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi Samsung aynı fiyat segmentinde Snapdragon 855 ve 8 GB RAM ile çalışan Galaxy Z Flip ile boy göstermeye başladı. Bakalım katlanabilir telefon furyası ne zamana kadar devam edecek?

Motorola Razr

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.