Motorola One Power’ın özellikleri netlik kazandı

Moto One Power

Çok yakında tanıtılması beklenen Motorola One Power bugün bir kez daha görüldü. Telefonun teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Motorola, Android One işletim sistemi kullanan yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Moto X4’ün halefi olacak telefon Motorola One Power adını taşıyor. Daha önce çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan One Power, bugün bir kez daha görüldü. Bu kez telefonun teknik özellikleri hakkında neredeyse tüm detaylar belli oldu.

Motorola One Power, Android One işletim sistemi kullanıyor

One Power’ın Full HD+ çözünürlükteki 6.2 inç ekranı çentikli bir tasarıma sahip olacak. Snapdragon 636 yonga seti kullanan telefonun teknik özellikleri arasında 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 3780 mAh batarya bulunuyor. Telefonun arka panelinde 12 + 5 megapiksel çift kamera bulunuyor. One Power’ın selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Motorola One Power

Daha önce gelen bazı sızıntılarda telefonun 6 GB RAM’e sahip olacağı ve arka kameranın 12 + 5 değil 16 + 5 megapiksel olacağı söyleniyordu. Gelen sızıntılardaki bu uyumsuzluk telefonun iki farklı versiyonla satışa çıkabileceğini düşündürüyor.

Amiral gemisi vivo NEX S performans testinde göründü!