Motorola One Action, Android 11 güncellemesini almaya başladı

Motorola One Action, Android 11 güncellemesini almaya başladı

2019’da Android 9 Pie ile piyasaya sürülen Motorola One Action, Android 10’a yükseltildi ve şimdi Android 11 güncellemesini alıyor.

Bu açıklama, şirketin forumlarındaki bir kullanıcı sorgusuna yanıt olarak bir Motorola Temsilcisinden geliyor. Motorola One Action için Android 11 güncellemesi şu anda Brezilya’da yayınlanıyor ve diğer pazarlara yayılmasının çok uzun sürmemesi gerekiyor. Android 11 güncellemesinin ayrıntılı bir değişiklik günlüğü mevcut değil, ancak yeni yapının, yenilenmiş kullanıcı arayüzü, sohbet balonları, bildirim geçmişi ve biri gibi Motorola One Action‘a normal Android 11 güzelliklerini getirmesini bekleyebilirsiniz.

Motorola One Action, Android 11 güncellemesini almaya başladı

Cihazın özelliklerini hatırlayacak olursak; Cihazın 6.3 inç büyüklüğündeki IPS ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. 21:9 formatındaki ekranın üzerinde yer alan çentik, 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon, Exynos 9609 işlemciden güç alıyor. 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli işlemci, 2.2 GHz hızında çalışırken Mali-G72 MP3 GPU‘ya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arkasında üç kamera yer alıyor. Bu kameralardan birisi, 16 Megapiksel çözünürlüğünde çalışan 117 derece görüş açısına sahip olan aksiyon kamerası. Her dört pikseli birleştirerek daha iyi bir görüntü kalitesi sunan kamera, 1080p / 60 fps video kaydı yapabiliyor. 3500 mAh kapasiteli bataryası USB-C portu üzerinden 10W hızında şarj olan telefon, 3.5 mm kulaklık girişini bünyesinde barındırıyor. Hoparlörün alt tarafa konumlandırıldığı telefonun, 260 Euro fiyat etiketine sahip.

Android 12, ekran görüntülerinin Google Fotoğraflar’a otomatik olarak yüklenmesini önleyecek