Motorola, Parmak İzi Sensörü hakkında konuştu

Motorola Parmak İzi Sensörü hakkında konuştu

Motorola, Parmak İzi Sensörü hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Lenovo ile birleşen Motorola, Taşınabilir Cihazlar Alanında oldukça güzel işlere imza atmaya başladı. Gelen bilgilere göre Motorola’nın her modelinde Parmak İzi Sensörü yer almayacakmış.

Ayrıca buna ek olarak da her Motorola 5 inç ve üzeri boyutunda da olmayacakmış. Konuyla ilgili bilgileri Lenovo Çalışanı Chen Xudong’tan aldık.

Motorola bu sene içerisinde yeni Model Amiral Gemisi Telefonları ile Kullanıcıların karşısına çıkacak. Yeni model Telefonların 5 inç ve üzeri Ekranlara sahip olacağı söylendi.

Ayrıca bu Telefonların hepsinde Parmak İzi Sensörü de yer alacak. Motorola’nın en Popüler Telefon Modelleri: Moto E ve Moto G.

Motorola yeni bir model Girişi Seviyesi Telefonu da satışa çıkarmayı düşünüyor. Şu ara İkili: “Motorola ve Lenovo”, Üst Seviye Amiral Gemisi Telefonlara odaklanmış durumda.

Ayrıca Moto E ve Moto G’nin Özel Sürümlerini de bu yıl Mobil Cihaz Pazarında görebiliriz. Phandroid’de yer alan bilgilere göre Özel Model Moto E ve Moto G’ler sadece Çin’de satışa çıkabilir.

Konuyla ilgili olarak Xudong: “Hem Parmak İzi hem de yeni model Telefonlar için çalışmalar yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

The Division’un Videosu ortaya çıktı!