Motorola Moto X’leri Yenileyecek

Motorola Moto X’leri Yenileyecek

Motorola’dan ilginç bir açıklama geldi. Motorola; “Yeni Moto X’i, hiçbir neden göstermeden edinebilirsiniz” dedi. Kanadalı kullanıcılar kâbus dolu bir olay yaşadılar.

Telefonlarını WIND Mobile ve TELUS’tan satın alan kullanıcılar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Kanadalı telefon operatörleri yılbaşına özel bir kampanya düzenledi. Yalnız bu kampanya; kullanıcılar için hayırsız oldu.

Motorola; telefonlarının sabunlu suyla temizlenmeye karşı dayanıklı olduğunu söylemişti hatta bununla ilgili bir test dahi yapmıştı. Bu teste güvenen bazı kullanıcılar da cihazlarını sabunla suyla temizlemeye çalıştı.

Motorola Moto X’leri Yenileyecek
Motorola Moto X’leri Yenileyecek

Tabii bu test başarısızlıkla sonuçlandı. İşin ilginç tarafı WIND’dan telefonu satın alan kullanıcılar, Moto X’lerinin arızalandığını, TELUS’tan satın alanlar ise telefonlarının yavaşladığını söylüyor.

İki telefonun arıza çıkarmasının sebebini sabunlu su oluşturuyor gözükse de muhtemelen telefonların üretiminde bir problem yaşandığı düşünülüyor. Hal böyle olunca da Motorola, telefonları nedensiz, ücretsiz değiştirmeyi kabul etmiş oldu.

Dünyanın En İnce Telefonu Unvanı El Değiştirdi