Motorola Moto G Stylus 2021, oldukça farklı görünüyor

Adsiz 4

Kasım ayında, Motorola’nın ABD’de G Stylus olarak da bilinen 2020 Moto G Pro’nun halefini planladığını öğrendik. Bu orijinal donanım özellikleri seti, telefonun bir takım özellikleriyle görüntülendi. Kasıtlı olsun ya da olmasın, bu görüntüler orijinal değil ya da en azından Motorola Moto G Stylus 2021 olacak nihai cihazı temsil etmiyor gibi görünüyor.

Telefonun görüntülerini sızdıran iki kaynak telefonun parmak izi okuyucusunun konumu konusunda fikir ayrılığına düşüyor gibi görünüyor. Bir sızıntı bunu telefonun yan tarafına güç düğmesinin bir parçası olarak koyarken, yeni kaynak ve görseller, okuyucunun tanıdık Motorola benzetmesini takip ederek arka tarafta olacağını açıkça gösteriyor.

Motorola Moto G Stylus 2021, oldukça farklı görünüyor

Durum böyle olduğu için, bu yeni tasarımın gerçekten doğru olduğunu söylemek zor. Bununla ilgili özel kamera adası düzenlemesi, herhangi bir şey için önemliyse, mevcut eğilimleri daha yakından takip ediyor gibi görünüyor.

Her iki kaynak tarafından da onaylanan bazı özellikleri yineleyen Moto G Stylus 2021, 6.8 inçlik bir ekranı ve 169.6 x 73.7 x 8.8 mm’lik bir gövdeyi (kamera kamburunu sayarsanız 10.9 mm) sallayan büyük bir telefon olacak. Bu, mevcut Samsung Galaxy Note20 Ultra’dan bile daha uzun ve daha kalın. Bununla birlikte, Moto G Stylus 2021, orta sınıf bir teknik özellik tablosuna sahip olacak ve bunun yerine iddia edilen LG Stylo 7′ye daha yakın bir rakip olacak.

Motorola Moto G Stylus 2021, oldukça farklı görünüyor

Moto G Stylus 2021’in, 4GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir Snapdragon 675 yonga seti paketlemesi bekleniyor. Çözünürlüğünün 6,81 inçlik ekranda FHD + olduğu söyleniyor. Kamera kurulumu, derinlik verileri ve makro çekimleri için sırasıyla 48MP ana kamera, 8MP ultra geniş ve iki 2MP sensörden oluşacak. Yeni kaynak, makro kameranın 2MP yerine 5MP birim olacağını iddia ediyor. Ön tarafta – 16MP selfie kamera ve hepsini çalıştıran – 4.000 mAh pil olacak.

MIUI 12.5 alacak Xiaomi modelleri (Tam Liste)