MIUI 12.5 alacak Xiaomi modelleri (Tam Liste)

xiaomi mi 11

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi MIUI 12.5 dağıtımı için kolları sıvadı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Global pazarda olduğu gibi Türkiye pazarında da hayli etkin bir görünüm sergileyen Xiaomi kısa bir süre önce yeni MIUI sürümünü tanıttı. MIUI 12.5 ismiyle tanıtılan yeni sürümü alacak olan modeller de netlik kazandı.

Xiaomi bu güncellemeyi ilk etapta şimdiye kadar stabil çalıştırabildiği telefonlar için kullanıma sunacak. Sonrasında ise bu listenin genişletilme ihtimali bulunuyor.

Elbette söz konusu Xiaomi olduğunda güncellemelerin çok da güvenilir olmadığını dile getirmek zorundayız. Malum Android tarafında yayınlanan arayüzlerde çeşitli sıkıntılar ve problemler görülebiliyor. MIUI’da ise bu problemlerin sayısı normale oranla biraz daha fazla.

Eğer güncellemeyi alacak telefonlar arasında sizin de cihazınız varsa çok aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz. Belli bir süre sonra güncelleme zaten stabil haline kavuşacaktır. Fakat ilk etapta bazı hataların olması kaçınılmaz gibi görünüyor.

Xiaomi Redmi 9T Ocak’ta geliyor!

Elbette yine de tercih sizin. Cihazınızın güncellemeyi alıp almadığına ayarlar kısmından bakabilirsiniz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri MIUI 12.5 güncellemesini alacak olan modeller listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer modeller için sayfayı çeviriniz.)

MIUI 12.5 alacak Xiaomi modelleri (Tam Liste)

Xiaomi Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro

Redmi Note 7


Yorumlar kapatıldı.