Motorola Moto G Pro, Android 11 güncellemesi alıyor

Motorola Moto G Pro, Android 11 güncellemesi alıyor

Motorola, son zamanlarda güncellemeler konusunda çok iyi değil. Bir süredir kullanıcılar hala Android 10 sürümlerini bekliyor. Ancak, en azından Motorola Moto G Pro modeli sahipleri için iyi bir güncelleme haberi geldi.

Motorola Moto G Pro, Android 11 güncellemesi alıyor

Aralık 2020‘nin sonlarında Motorola, Android 11 güncellemesi için uygun akıllı telefonların listesini yayınladı. Ancak şirket, bu telefonların ne zaman güncelleme alacağını açıklamadı. Şimdi, açıklamadan bir ay sonra, bu telefonlardan biri olan Moto G Pro, Android 11 güncellemesini almaya başladı. PiunikaWeb’e göre, Lenovo’ya ait Motorola, Moto G Pro için Android 11 güncellemesini yayınlamaya başladı. Güncelleme, şirketin resmi güncelleme takip sayfası ve forumlardaki birden fazla kullanıcıya göre şu anda Birleşik Krallık’ta yayında. Cihaz için en son sistem güncellemesi, Ocak 2021 güvenlik yamasıyla birlikte geliyor. Güncellemenin boyutu ise 1103,8 MB olarak karşımıza çıkıyor.

Motorola Moto G Pro, Android 11 güncellemesi alıyor

Güncellemenin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol etmek isterseiz yapmanız gerekenler basit. Cihazınızdan Ayarlar> Sistem> Gelişmiş> Sistem güncellemesi’ni kontrol ederek kontrol edebilirsiniz. İlk bakışta Motorola’nın, bütçeye uygun akıllı telefonu Moto G Pro için Android 11 güncellemesi geleceği duyurulmuştu. Fakat yeni bilgilere göre cihaz, Android 10 ile birlikte piyasaya çıktığı andan itibaren Android 12 güncellemesine de uygun. Ayrıca bu telefonun ABD’de Moto G Stylus olarak satıldığını da belirtmekte fayda var. Ancak bu modelin Android 11 güncellemesini ne zaman alacağı şu an için bilinmiyor.

Küresel araç üreticileri zor zamanlar yaşıyor: Otomobil fiyatlarına yansıyabilir!