Motorola bu modelle çok canlar yakar!

moto

Teknoloji dünyasının orta segment markalarından biri olarak adlandırılan Motorola’nın, yeni amiral gemisi hakkında çok önemli bilgiler sızdırıldı.

Motorola bu modelle çok canlar yakar! Motorola için, bir zamanların en büyük telefon markalarından biri demek sanıyoruz yanlış olmaz. Cep telefonlarının ilk versiyonlarında ürettiği birbirinden güzel ve zamanın önde gelen telefon modelleriyle, bir anda sektörde kafaya oynayan bu marka, dokunmatik ekran ve akıllı telefonların çağının başlamasıyla birlikte büyük bir gerileme sürecine girmişti.

Her ne kadar Nokia kadar sansasyonel bir gerileme ve çöküş yaşamasa da, yine de bu şirketin pazar payını önemli ölçüde yitirdiğini ve bir nevi yeni bir yükseliş trendi yakalamak için canla başla uğraştığını söyleyebiliriz. İşte şirketin bu amacına hizmet edebilecek en önemli serilerinden biri olan Moto G Stylus serisinin yeni modeli Moto G Stylus 2022’nin teknik özellikleri internete sızdı.

Kısa bir zaman sonra Motorola tarafından resmen tanıtılacak olan Moto G Stylus 2022’nin ilk göze çarpan özelliği 6.78 inç büyüklüğünde 1080×2460 çözünürlüğündeki IPS LCD ekranı.

moto1

Motorola bu modelle çok canlar yakar!

MediaTek Helio G85 yonga setine sahip olan telefonda 4/6GB RAM seçeneği bulunurken, dahili depolama alanı ise 128GB olarak belirlenmiş. Kamera cephesine baktığımız zaman arka yüzde, üçlü bir yapının olduğunu görüyoruz. Ana kamera seçimini 50MP Samsung ISOCELL JN1’den yana kullanan Motorola ikincil kamera olarak da yine Samsung ISOCELL ultra geniş lensi tercih etmiş. Markanın üçüncü kamerası ise derinlik sensörü olarak konumlandırılmış 2MP’lik bir lens. Ön yüzeyde yer alan kamera içinse 16MP’lik bir lensin tercih edildiğini belirtelim.

Batarya olarak 5.000mAh’lık bir pili gördüğümüz Moto G Stylus 2022’de güç düğmesine entegre parmak izi okuyucu ve 3.5mm jak kulaklık girişi gibi özellikler mevcut. Son olarak telefonun cihaz içerisine yerleştirilebilir bir ekran kalemiyle geldiğini de söyleyelim. Moto G Stylus 2022’nin hangi ülkelerde ve ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne kadar olacağı konularında ise şimdilik kesinleşmiş bir bilgi mevcut değil.

Bu cihaz powerbank algısını bir başka boyuta taşıyacak!