Moto X4’ün 6 GB Versiyonu Satışa Çıkıyor

motorola moto

Bildiğiniz gibi Motorola yeni orta segment akıllı telefonu Moto X4’ü geçtiğimiz yılın ağustos ayında satışa çıkardı. Snapdragon 620 yonga seti ve 4 GB RAM’le gelen telefon ilgiyle karşılandı. Özellikle Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören telefonunu canlı tutmak isteyen Motorola, telefonun yeni bir versiyonunu satışa sunuyor.

Moto X4 ilk olarak Hindistan’da satışa çıkacak

Moto X4’ün 6 GB RAM’e sahip yeni ve gelişmiş bir versiyonu önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Standart modelde olduğu gibi Snapdragon 620 yonga seti kullanan telefonun 64 GB depolama alanı da aynı kalacak. Bu yeni versiyon ile birlikte gelen bir diğer önemli özellik de Oreo olacak. 6 GB RAM’e sahip versiyon Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle satışa çıkacak.

Motorola yeni telefonunu ilk olarak Hindistan’da satışa çıkaracak. Telefon 31 Ocak’ta raflardaki yerini alacak. 6 GB RAM‘e sahip bu yeni versiyonun fiyatı ise 393 dolar olacak.

Bildiğiniz gibi Motorola yeni orta segment akıllı telefonu Moto X4'ü geçtiğimiz yılın ağustos ayında satışa çıkardı. Snapdragon 620 yonga seti ve 4 GB RAM'le gelen telefon ilgiyle karşılandı.

iPhone SE 2 Ne Zaman Çıkacak?