Moto G6 Plus’ın yeni versiyonu geliyor

Moto G6 Plus

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Moto G6 Plus’ın daha gelişmiş özelliklere sahip yeni versiyonu yolda. Bu yeni versiyonun ilk görüntüleri sızdırıldı.

Hatırlayacağınız gibi Motorola geçtiğimiz ay yeni telefonu Moto G6 Plus’ı resmen tanıttı. 5.9 inç ekran ve Snapdragon 630 yonga setiyle gelen telefon, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Ancak bugün sızdırılan yeni görüntüler G6 Plus’ın satışa çıkacak tek versiyonunun bu olmayacağını gösterdi.

Moto G6 Plus’ın Snapdragon 660 versiyonu geliyor

Sızdırılan bu yeni görüntülerde, G6 Plus’ın Snapdragon 630 yerine Snapdragon 660 yonga seti kullandığı görülüyor. Bu da Motorola’nın daha gelişmiş özelliklere sahip bir G6 Plus versiyonu çıkarmaya hazırlandığını gösteriyor. Snapdragon 660 yonga seti kullanacak bu yeni versiyonun 6 GB RAM’e sahip olacağı söyleniyor. Bunun dışında telefonun teknik özellikleri geçtiğimiz hafta çıkan G6 Plus ile aynı olacak.

Moto G6 Plus

Henüz Motorola’dan bu yeni versiyon hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Bu yüzden telefonun ne zaman çıkacağı veya fiyatı bilinmiyor. Ancak bildiğiniz gibi Motorola, 6 Haziran’da Brezilya’da bir etkinlik düzenleyecek. Moto Z3 Play’in resmen tanıtılacağı bu etkinlikte, Moto G6 Plus’ın yeni versiyonunun da tanıtılabileceği söyleniyor.

LG V35 ThinQ bir kez daha görüldü