Moto Z2 Force İçin Davetiyeler Gönderildi

moto z2 force 1

Motorola, Moto Z2 Force’u resmen tanıtacağı etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı. Böylece telefonun çıkış tarihi kesinleşmiş oldu.

Bildiğiniz gibi Motorola kısa bir süre önce Moto Z serisinin yeni üyesi Moto Z2 Play’i satışa çıkardı. Ancak şirketin bu yıl çıkaracağı tek telefon Moto Z2 Play olmayacak. Şirketin ayrıca Moto Z2 ve Moto Z2 Force’u da satışa çıkarması bekleniyor. Moto Z2’nin çıkış tarihi henüz kesinleşmedi fakat bugün gönderilen davetiyeler ile birlikte Z2 Force’un çıkış tarihi kesinleşmiş oldu.

Motorola’nın bugün basın üyelerine göndermeye başladığı davetiyelere göre Moto Z2 Force, 25 Temmuz’da resmen tanıtılacak. Telefonda 5.5 inç QHD Shatter Shield ekran bulunacak. Bu da telefonun kırılmaya karşı son derece dayanıklı olacağını gösteriyor.

Daha önce Motto X4’ün de aynı etkinlikte tanıtılabileceği iddia ediliyordu. Ancak şirket tarafından gönderilen davetiyede ikinci bir telefona dair herhangi bir ibare bulunmuyor. Anlaşılna Moto X4 için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Moto Z2 Force

Google Pixel 2 XL Nasıl Görünecek?