Moto X+1’in Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu!

motorola droid ultra official

Motorola’nın yeni amiral gemisi Moto X+1’in piyasaya sürülüş tarihi belli oldu. Amerikalı üretici, Moto X+1 ve 360 akıllı saati aynı anda görücüye çıkarmayı planlıyor.

Motorola’ya yakınlığıyla tanınan DroidLife’ın haberine göre, Motorola’nın yeni amiral gemisi Moto X+1, 25 Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak. 

DroidLife, “Verizon  (Amerika’nın en büyük servis sağlayıcılarından biri) yöneticilerinden duyduğumuz verilere bakılırsa, Moto X+1 ve 360 Smart Watch, 25 Eylül’de Kuzey Amerika ve Batı Avrupa’da piyasaya sürülecek.” iddiasında bulundu.

Motorola’nın hamlesi son derece zekice zira Moto X+1’in popülaritesini, Moto 360 ile perçinleyip, satış rakamlarını tepeye taşıma hedefi güdülüyor.

DroidL,ife, “Evet Moto 360’ın ortaya çıkış zamanı kesinleşmedi ama bahse gireriz ki Motorola, iki cihazı aynı anda tanıtacaktır. Aklın yolu budur.” ifadelerini kullanıyor.

 Noto X+1; 5.1-inç 1080 piksel ekran, 8 çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 2 Gb RAM, 32 Gb dahili saklama alanı, a 2900mAh li-ion pil, 12 megapiksel ön ve 5 megapiksel arka fotoğraf makinesi gibi silahlarla donatılacak. 

Ninja Kaplumbağalar Hızlı Başladı