Minecraft Oyuncularından Game of Thrones Dünyası

Minecraft Westeros

Game of Thrones hayranlıklarını bir sonraki aşamaya taşıyan bir grup Minecraft kullanıcısı, Game of Thrones’ta anlatılan Westeros’u oyunda inşa ettiler.

Tüm zamanların en sevilen televizyon dizileri arasında yer alan ve son yıllarda adından sıkça söz ettiren Game of Thrones, tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip. Bu hayranlar Game of Thrones’un geçtiği Westeros’ta neler olup bittiğini izlemekle yetinmiş olsa da, bununla yetinmeyip Westeros’un birebir aynısını oluşturmak için yıllarca çalışan hayranlar da mevcut.

Minecraft_Westeros

Game of Thrones gibi kendisi de bir fenomen olan Minecraft‘ta Danimarka veya Manhattan gibi gerçek mekanları oluşturmakla yetinmeyen bir grup Minecraft kullanıcısı, George R.R. Martin’in eşsiz hikayelerine ev sahipliği yapan Westeros‘un birebir aynısını kurmak için harekete geçtiler. Bu amaç doğrultusunda dört yıl önce bir araya gelen ekip, şimdiden Westeros’un yüzde 70’ini inşa etmiş durumda.

Zamanla sayıları artan ve şu sıralar 125 kişiden oluşan bu ekibin Minecraft‘ta Westeros’u inşa etmekle de yetinmeyeceği ve projeleri tamamlandıktan sonra Game of Thrones dünyasındaki bir diğer kıta olan Essos’u inşa etmek için çalışmalara başlayacakları söyleniyor.

Star Wars Battlefront’tan Yeni Görüntü