Minbee ile Çevre Dostu Ulaşım

Minbee

Mint Elektrikli Araç Teknolojileri tarafından kurulan ve Türkiye’de ilk kez %100 elektrikli araçlardan oluşan filosuyla hizmet veren Minbee, dakikalık, saatlik ve günlük kiralama seçenekleriyle İstanbul’da ulaşıma pratik ve çevreci bir alternatif sunuyor.

Mint Elektrikli Araç Teknolojileri marka çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Minbee, şehir içi ulaşımda hayatı kolaylaştıran konforlu ve keyifli bir deneyim sunuyor. Türkiye’de ilk %100 elektrikli araçlardan oluşan filosuyla 0 karbon salımı sağlayan çevre dostu marka, Fiat 500e model araçları ile şehrin yeni gözdesi oldu. Kullanıcı dostu arayüze sahip Minbee uygulaması ile kolaylıkla dijital üyelik oluşturularak ister dakikalık ister günlük araç kiralanabiliyor. Dakikalık araç kiralama sektöründe bir ilke daha imza atarak; kiralama süresinde paket yükseltme imkânı sağlanıyor.

Minbee

Şarj takibini ve otoparkı düşünme

Tüm araçlarının şarj takibini ve dolumunu gerçekleştirirken kullanıcılarına konforlu bir yolculuk sunuyor. Araçlar, hiçbir ücret ödemeden Kamu işletmelerinin kurduğu otoparklar alanlarına ya da trafik kurallarına uygun yerlere park edilebiliyor. Minbee kullanıcıları, araçlara İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında, kendilerine en yakın lokasyonlardan kolaylıkla erişebiliyorlar.

Minbee

Ekolojik ulaşım alternatifi

Minbee, yenilenebilir enerji kullanan %100 elektrikli araçlardan oluşan filosuyla, doğaya salınan CO₂’i azaltıyor. Sürdürülebilir bir dünya için çevre dostu iş modeli sayesinde geleceği korumaya katkı sağlıyor. Sessiz çalışan elektrikli araçlarının motorları ise trafik gürültüsü yaratmadan çevreyle uyumlu bir şekilde keyifli ve ekolojik ulaşım sağlıyor.

Huawei AppGallery ve GBox ile Google uygulamalarını yükleme rehberi