Microsoft Hyperlapse İle İlgili Video Paylaştı

microsoft hyperlapse

Mobil uygulama mağazalarında hızlandırılmış video oluşturmak için çeşitli uygulamalar mevcut durumda.

Microsoft Research ise yeni Microsoft Hyperlapse ile bu alana girdiğini duyurdu. Uygulama temelde videoları hızlandırıyor ve sabitleştirilmiş bir performans sergiliyor.

Bu sayede videoları izleyen kullanıcıların deniz tutması benzeri rahatsızlıkla karşılaşmasının önüne geçiliyor. Uygulama Windows Phone ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar ile Windows bilgisayarlarda kullanılabilecek.

Bir videodaki birden fazla noktada efekt uygulayabilen araçta hızlandırma 1x ile 32x arasında yapılabilmekte. Cihazda bulunan eski videolar da bu özellikleri destekleniyor.

microsoft-hyperlapse-

Resmi YouTube kanalında çok sayıda örnek çalışma var. Bir kısmı GoPro modelleri ile kaydedilmiş ve Microsoft Hyperlapse Pro yazılımının bir Windows Ön İzleme Sürümü ile hazırlanmış.

2x ile 25x arasında hızlandırmanın gerçekleştirdiği çalışmalarda CPU ve GPU‘lar işlem süresini kısaltmak için kullanılabiliyor.

Microsoft Hyperlapse uygulaması Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlara resmi Uygulama Mağazası üzerinden yüklenebilmekte.

Siber Sanayi Casusluğuna Dikkat!