Microsoft Band Daha İlk Haftadan Tükendi

microsoft band

Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un giyilebilir cihazlar alanındaki ilk ürünü olan Microsoft Band, kullanıcılardan yoğun ilgi gördü ve ilk haftada tükendi

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına geç de olsa yönelen Amerikalı teknoloji devi Microsoft, bu alandaki ilk ürünü olan akıllı bilekliği Microsoft Band‘i geçtiğimiz hafta piyasaya sürdü. Samsung, Apple, Pebble ve Fitbit gibi iddialı ürünlere sahip firmalar tarafından domine edilen giyilebilir cihazlar alanına nispeten sessiz bir giriş yapan Microsoft’un ilk giyilebilir cihazı, beklentilerin aksine kullancılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

microsoft-band_600

Microsoft sınırlı sayıda ürettiği akıllı bilekliğini şimdilik sadece ABD’de satışa sunmuş olsa da, kullanıcılara ürün yetiştirmekte zorluk çekiyor. Henüz satışa sunulduğu ilk günde bazı şehirlerde yok satan Microsoft Band, piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra tamamen tükendi. Kalp atışı monitörü ve GPS başta olmak üzere 10 farklı sensörü bılunan Microsoft Band, özellikle fitness ve sağlık takibi için ideal bir cihaz olarak görülüyor olsa da kullanıcılar ilerleyen dönemde Microsoft’tan yeni özellikler de bekliyor. Microsoft’un kullanıcı forumlarında cihaz için isteklerde bulunan kullanıcıların taleplerinin başında, ilaç alma gibi günlük uygulamalar için hatırlatmaların eklenmesi geliyor.

Steve Ballmer Microsoft Hisselerinden Vazgeçmeyecek