Microsoft Office 16 Beta İnternete Sızdırıldı

Office 575

Yapım aşamasında olduğu bir süredir bilinen Microsoft Office 16’nın Beta sürümünün internete sızması, merak edilen birçok yeniliğin ortaya çıkmasını sağladı.

En önemli ürünleri arasında yer alan Office’i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için son günlerde önemli adımlar atan Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un Office’in yeni bir sürümü üzerinde çalışmakta olduğu bir süredir biliniyordu. Satya Nadella’nın bu yılın başında yeni CEO olarak seçilmesinin ardından Microsoft‘ta daha aktif bir rol üstelenen Bill Gates’in de yapımında önemli bir rol üstlendiği Microsoft Office 16 için meraklı bekleyiş devam ederken, Microsoft cephesinde yaşanan bir sızıntı yazılımın istenenden önce ortaya çıkmasına neden oldu.

Office_16

Microsoft şu ana kadar Office 16 hakkında sessiz kalmayı tercih etmiş olsa da, yeni Office’in Beta versiyonunun internete sızdırılması merak edilen birçok detayın ortaya çıkmasını sağladı. Resmi olmayan sitelerden indirilebilen Office 16 Beta’sı yazılımın henüz tamamlanmamış hali olsa da, birçok yeni özelliği içerisinde barındırıyor. Word, Excel ve PowerPoint gibi uygulamalar ve uygulama içerisindeki tasarımlar eskisiyle hemen hemen aynı görünse de, Office’in arka planı ve teması yenilenmiş bir görünüme sahip. Üstelik bu temaların değiştirilebildiği göz önüne alındığında, Microsoft’ın Office kullanıcılarına kullanıcı arayüzünde söz sahibi olma hakkı vermek istediği görülebiliyor.

iPad Pro İçin Hazırlıklara Devam Ediliyor