Microsoft Edge’in Android Uygulaması Önemli Başarıya İmza Attı

Microsoft Edge Web Browser UK 864127

Internet Explorer’ın ardından yeni bir başlangıç yapan Microsoft, Edge tarayıcısının mobil versiyonunu bir süredir mağazalarda tutuyor. İstatistiklere göre tarayıcı, ciddi bir başarı elde etti.

Edge’e Talep Büyük

Yalnızca bir haftalık beta sürecinin ardından yayın hayatına resmen başlayan mobil Microsoft Edge, Android kısmında önemli bir başarıya imza attı. Yalnızca birkaç gün tam sürümüyle yayında kalan mobil tarayıcı, 1 milyon indirme barajını aşmayı başardı. Böylelikle Play Store’un ücretsiz yazılımlar bölümünde 3. sıraya yükselmiş oldu. İndirme sayısı, şimdilik Firefox ve özellikle de Chrome’un oldukça gerisinde olsa da iyi bir başlangıç olduğu söylenebilir. Apple tarafında ise beta kısıtlamaları nedeniyle indirme sayısı oldukça düşük kaldı.

Internet Explorer’ın kötü bir imaj kazanmasının ardından Windows 10 ile tamamen yenileşmeye giden Microsoft, büyük umutlarla kullanıma açtığı yeni uygulamanın başarılarından memnun görülüyor. Masaüstü versiyonun kabul edilebilir başarısının ardından mobil kısımda da iddialı bir yazılımın geldiği söylenebilir.

Xiaomi Mi Note 3 DxOMark Testinden Yüksek Puan Aldı