Display Dock, Lumia 950 XL alanlara yollanmaya başlandı!

microsoft display dock

Teknoloji dünyasının merakla beklenen ürünlerinden bir tanesi de Microsoft Display Dock. Daha önce benzerine rastlanılmayan bu ürün, Lumia 950 XL alanlara yollanmaya başlandı. Detayları haberimizde.

microsoft-display-dock

Windows 10 işletim sistemiyle birlikte Microsoft’ta ciddi yenilikler gündeme geliyor. Firma Cortana, Windows 10 Mobil, Surface Phone ve Display Dock gibi yeni teknoloji ve servislerle artık teknoloji gündeminden eksik olmuyor. Windows 10 Mobil kullanan Lumia 950 ve Lumia 950 XL modellerinin satışa çıkmasıyla sırada Display Dock kalmıştı. Microsoft şimdi sözünü tutmaya başladı.

Microsoft, Lumia 950 XL alanlara Display Dock ürününü hediye edeceğini duyurmuştu. İlk etapta satın alanlara telefon yollanmaya başlandı. Şimdi ise Display Dock stoklarda görünüyor ve eğer bir Lumia 950 XL aldıysanız, Display Dock’a ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Display Dock’u haricen satın almak isteyenler 99 Dolar ödemek zorunda. Windows 10 işletim sistemi için Display Dock’un önemi büyük.

Display Dock, haber görselimizde yer aldığı üzere siyah bir kutu. Görüntüsünü ve fiziksel yapısını Apple TV’ye benzetebiliriz. Ancak işlevi Apple TV’den çok daha faydalı. Telefonunuzu Display Dock’a bağlayabiliyorsunuz. Display Dock’tan bir adet ekran çıkışı alabiliyor, klavye ve fare bağlayabiliyorsunuz. Tüm bağlantıları yaptığınızda elinizdeki Windows 10 Mobil kullanan akıllı telefon, monitörde tıpkı bir PC gibi çalışabiliyor. Masaüstü ve arayüzü standart bir kişisel bilgisayardan ayırmak neredeyse imkansız. Yani Display Dock ile telefonunuzu bir bilgisayara dönüştürebiliyorsunuz.

Project Fi kullananlara Google’dan sürpriz!