Microsoft Konferanslarına Rakiplerini Almayacak

Microsoft Konferanslarına Rakiplerini Almayacak

Düzenlediği konferanslara rakiplerinin katılmasını istemeyen Microsoft, birçok rakibinin bu yılki Worldwide Partner Conference’a katılmasını yasakladı.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft, son dönemde dünya genelinde birçok ilgi çekici etkinlik düzenliyor. Dünya genelinde birçok farklı şehirde düzenlenen bu konferanslar kullanıcılardan, girişimcilerden, ortaklardan ve hatta rakiplerinden büyük ilgi görüyor. Ancak görünen o ki Microsoft rakiplerinin kendi konferanslarına katılmasından pek de memnun değil.

Microsoft

Microsoft tarafından düzenlenen Worldwide Partner Conference‘a rakiplerinin katılamaması, bu ayın başında Amazon ve diğer rakip firmalardan bazılarının etkinliklerden yasaklanması ile başladı. Bu yasakları daha da genişletmeye karar veren firma, bu yıl düzenlenecek Worldwide Partner Conference’a katılması beklenen birçok rakip firmanın adının davetliler listesinden çıkardı. Konu hakkında konuşan firma sözcüsü bu durumu doğrulasa da, alınan bu sürpriz kararın arkasındaki nedenleri açıklamadı.

Giyilebilir Cihaz Satışlarında Lider Fitbit Oldu