Samsung’tan Microsoft Surface’a Yeni Rakip

samsung surface killer

2 in 1 alanının lideri olarak görülen Microsoft Surface’a Samsung’tan rakip geliyor. Galaxy Book olarak bilinen cihazın fiyat aralığı açıklandı.

Microsoft akıllı telefon alanında istediği başarıyı yakalayamadı belki ama söz konusu 2’si 1 arada laptoplar olduğunda şirket tüm rakiplerinin önünde yer alıyor. Microsoft’un Surface ürünleri hem Apple hem de Samsung cihazlarını gölgede bırakıyor. Ancak Samsung bu alanı Microsoft’a bırakmamaya kararlı. Şirket Surface ürünlerine doğrudan rakip olacak yeni bir 2’si 1 arada laptop/tablet satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy Book adını taşıyan 2’si 1 bu yılın başında duyurulmuştu. Galaxy Book henüz piyasaya sürülmedi ama Samsung bugün yayınladığı açıklamayla cihazın fiyatını açıkladı. Birçok farklı versiyonla satışa çıkacak Galaxy Book’un en ucuz versiyonu ABD’de 629 dolara satışa çıkacak. Bu versiyon 10.6 inç ekrana sahip olacak. Cihazın 12 inç ekranlı ve LTE bağlantılı versiyonu ise 1299 dolara satılacak.

21 Nisan’da seçili satıcılarda önsiparişe çıkacak Galaxy Book, 21 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak. Bakalım Samsung’un yeni 2 in 1’i Surface’i zirveden indirebilecek mi.

Microsoft, İsrailli Şirket Cloudyn’i Satın Alıyor