Microsoft Başarısız Bir Firmadır

Microsoft başarısız bir firmadır

Başlıkta geçen sözler bize değil Windows’a yakınlığı ile bilinen analistlerden Ben Thompson’a ait. Analistlere göre yarın yani 21 Ocakta gerçekleşecek olan ikinci Windows 10 etkinliğinde, Microsoft; Windows Phone 10 yerine sadece Windows 10’u tanıtacakmış.

Yarınki etkinlik teknoloji dünyasında en çok merak edilen etkinliklerden biri olarak dikkat çekiyor. Zira ilk Windows 10 tanıtımı, Eylül ayında gerçekleşmiş ve Ekim 1 itibariyle kullanıcıların kullanımına sunulmuştu.

Kullanıcıların kullanımına sunulan Windows 10 ise birkaç gün içinde 1 milyon kez indirilme rakamına ulaşmıştı. Hem bu hem de etkinlik sonrası oluşan Windows 10 sızıntıları nedeniyle hem yeni işletim sistemine hem de Microsoft’a olan ilgi büyük bir merak haline geldi.

 

Microsoft başarısız bir firmadır
Microsoft başarısız bir firmadır

Piyasayı iOS ve Androidli cihazların domine ettiği mobil pazarında, Windows Phone 10’un tanıtılmaması hayal kırıklığına neden olabilir. New York Times’dan Ben Thompson konuyla ilgili bir haber paylaşmış.

Thompson; “Microsoft, mobil endüstri için başarısız bir firmadır. Microsoft; etkinlikte hiçbir şey yapmayacak sadece statü gereği oluşan beklenti için bir etkinlik gerçekleştirecek” sözlerine haberinde yer vermiş. Peki, sizce yarın ne olacak?

En Başarılı Alışveriş Sitesi Seçildi