Samsung Galaxy S4 Sizi De Yakabilir

Samsung Galaxy S4 sizi de yakabilir

Akıllı telefonlar akıllı oldukları kadar bir o kadar da ateşli cihazlar olarak dikkat çekmekte. LG, iPhone derken sıra Samsung’a gelmişe benziyor.

Bunların arasında Sony ve Lenovo da var; ama onların yanma olayları farklı yerden. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bu ara başı ağrıyacağa benziyor; çünkü Samsung Galaxy S4 yanmaya başladı.

Evet, yanlış duymadınız. Olay Kanada’nın Ontario eyaletinde geçen yılın Aralık ayında yaşandı. Ontario’lu bir kız öğrenci, gece telefonunu şarjda bırakarak uyumaya başladı.

Genç kız uykusundan acı bir şekilde uyandı. Patlayan telefonun arka kapağı genç kızın yüzüne çarptı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç kız, uyku sersemliğini üzerinden attıktan sonra şarjda bıraktığı masanın yandığını gördü.

Samsung Galaxy S4 sizi de yakabilir
Samsung Galaxy S4 sizi de yakabilir

Odanın da alev alması ihtimaline karşı acil yardım isteyen kız, olayı ufak çaplı maddi ve manevi zararla kapatmış oldu. Konu bugün ABD ve Kanada basınında kendine yer edinmeyi başardı.

Konuyla ilgi Reddit kullanıcıları kendi aralarında tartışmaya başladı. AlmostARockstar adlı Redditor, genç kızın yaşadığı soruna destek oldu.

Kendisinin de buna benzer bir olay yaşadığını belirten Redditor, Samsung’un Galaxy S4 ve Galaxy Ace II x’sinin çabuk tutuşabilen telefonlar olduğunu ifade etti.

Jabra’dan Yeni Nesil Akıllı Kulaklıklar