Microsoft Band 2 akıllı bileklik güncellendi!

microsoft band 2 guncelleme 1

Geçtiğimiz ay duyurulan Microsoft Band 2 akıllı bileklik ilk ve önemli güncellemelerinden birine kavuştu. Akıllı bilekliğe yeni özellikler eklendi. Microsoft Band 2 hakkında son gelişmeler haberimizde.

microsoft-band-2-guncelleme-1

Microsoft, geçtiğimiz ay Band isimli akıllı bilekliğini yenilemiş ve Microsoft Band 2’yi satışa sunmuştu. Bir akıllı saatten sonra akıllı bileklik özellikleri taşıyan bu cihaz, firmanın giyilebilir teknolojiler arasında satışta olan en güncel ürünü. Saat, aldığı güncelleme ile yeni özelliklere kavuştu.

Söz konusu güncelleme saatin müzik kontrollerini ilgilendiriyor. Artık Microsoft Band 2 üzerinden müzik oynatma, durdurma ve ses ayarlarını yapmak mümkün. Şarkılar çalarken ekrandan şarkının adını görebiliyoruz. Bluetooth üzerinden bağlantı sağlayan cihaz, müzik dinlerken akıllı telefonunuzu elinize alma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Diğer bir yenilik ise bu tarz ürünlerle spor yapmayı sevenler için düşünülmüş. Aktivite hatırlatıcı özelliği ile önceden ayarladığınız hatırlattırıcıları saatin üzerinden kontrol etmek mümkün oluyor. Araç sürerken veya uyurken saatin yaptığı takipleri ve vereceği bildirimleri engellemek yine bu güncellemeyle gelen özellikler arasında.

Microsoft Band 2, 300 x 128 piksel çözünürlük sunan AMOLED ekran paneline sahip. 48 saat pil ömrü sunan cihaz 249 Dolara satılıyor. Windows Phone 8.1 ve üzeri, iPhone 4s, iOS 8.1.2 ve üzeri, Android 4.4 ve üzerindeki sürümlere sahip cihazlarda çalışabiliyor. Saat Bluetooth 4.0 LE teknolojisine sahip. Zaten pil ömrünün arkasındaki sır bu.

microsoft-band-2-guncelleme-2

Android N sürümüyle ekranı bölme özelliği gelecek!