Meizu 21 önümüzdeki hafta tanıtılacak

Meizu 21

Meizu yeni amiral gemisi akıllı telefonunun lansmanı için 2024’ü beklemeyecek. Meizu 21, önümüzdeki hafta resmen tanıtılacak.

Çinli telefon üreticisi Meizu son yıllarda Xiaomi ve Oppo gibi rakiplerinin gölgesine kalmış olsa da zaman zaman dikkat çekici akıllı telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Meizu 20 serisi akıllı telefonlarını mart ayında tanıtan, mayıs ayında ise kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi de dikkatini Meizu 21 serisine çevirmiş durumda. Üstelik Meizu’nun ana telefon serisini yenilemesi için bu kez mart ayına kadar beklememiz gerekmeyecek.

Hatırlarsanız bir süre önce sızan bilgiler, Meizu 21 serisinin yıl bitmeden resmi olarak tanıtılabileceğini ortaya çıkarmıştı. Dün Meizu tarafından paylaşılan bir afiş, bu iddiaların doğru olduğunu gösterdi. Çünkü paylaşılan bu afişle birlikte, telefonun tanıtım tarihi resmiyet kazanmış oldu. Meizu’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu, 30 Kasım’da resmi olarak tanıtılacak.

Meizu’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak şu ana kadar gelen bilgiler, Meizu 21 serisindeki telefonların Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Bildiğiniz gibi Qualcomm’ın kısa süre önce çıkardığı bu yonga seti, şu sıralar çıkan amiral gemisi akıllı telefonların bir numaralı tercihi konumunda.

Öte yandan Meizu’nun yeni amiral gemisinin daha önce sızdırılan görselleri, telefonun arka yüzündeki üçlü arka kameraya RGB halkalı bir LED ışığının eşlik edeceğini gösteriyor. Bu üçlü kameranın ana lensinin OIS özellikli 50 megapiksellik bir lens olacağı söyleniyor. Ancak şu anda telefon hakkında bilinenler bundan ibaret.

Meizu 21 afis

Steam TL’den dolara geçti; oyun fiyatları zamlandı