Meizu 17 dörtlü kamerası ile şaşırtacak!

Meizu 17

Çin’in yükselen yıldızlarından olan Meizu, yeni amiral gemisi modeli Meizu 17 ile kamera konusunda şov yapmaya hazırlanıyor.

Çin’in son dönemlerde Xiaomi, OPPO ve Huawei’den sonra büyüyen yıldızları arasında yer alan Meizu, karşıma yeni amiral gemisi modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. Meizu 17 olarak isimlendirilecek olan bu model, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak. RAM tarafında ise telefonda 8 GB RAM bulunacak.

Meizu 17 kamerası ile çok can yakacak

128 GB ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan bu modelin bugün dörtlü kamera sistemi ile geleceği ortaya çıktı. Bu kamera sistemi telefonun arka bölümüne yuvarlak şeklide konumlandırılacak. Sadece arka kamera ile geleceği görünen bu model gizli flaşı ile dikkat çekecek.

Kameraların konumlandırıldığı çemberin çevresinde flaş yer alacak. Normal flaşlara göre daha güçlü olması beklenen bu mekanizma, stüdyo kalitesinde bir deneyim sunabilir.

Meizu 17

Şimdilik telefonun kameralarının çözünürlükleri hakkında bilgil bulunmuyor. Muhtemelen Ana + ultra geniş açılı + telefoto + makro lens şeklinde konumlandırılacaktır. Meizu’nun radikal bir karar alıp bu modelde Samsung’un 108 Megapiksellik sensörünü kullanma ihtimalinin de olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy S9 Android 10 güncellemesi aldı

Amiral gemisine yakışır özellikler ile gelecek olan bu modelde AMOLED ekran yer alacak. 90 Hz veya 120 Hz tazeleme oranlı olacak bu ekranın HDR desteğinin olacağını belirtelim. Fiyatı her zaman uygun tutan Çinli firmanın bu model için 500 dolar bandında bir fiyatlandırma izleyeceğini düşünüyorum.