4K çözünürlüklü tema Windows 10 için kullanılacak

4K çözünürlüklü tema Windows 10

Kısa bir süre önce yayınlanan 4K çözünürlüklü tema Windows 10 ile bağlantıya sahip. Ücretsiz sunulan bu tema, Microsoft Store üzerinden kolayca alınabiliyor. İşte Windows 10 ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için yeni bir tema kullanacak. İsmi ‘Aerial Beaches PREMIUM’ olan bu tema 4K çözünürlüğünde. Microsoft Store üzerinden rahatlıkla indirilebilen tema, 15 farklı yüksek çözünürlüklü görüntüden oluşuyor. Kullanıcıların ücretsiz olarak yayınlanan bu temayı alabilmeleri için bazı şartları yerine getirmeleri önemli. Tahmin edebileceğiniz gibi bu şartlardan ilki, işletim sisteminizin Windows 10 14951.0 veya daha güncel bir sürümde olması.

4K çözünürlüklü tema Windows 10 kullanıcılarına sunulacak

Windows kullanıcıları, bilgisayarlarının kendilerine özgü olmasına büyük özen gösterir. Bu kişiselleştirmenin ilk adımı da kendinize özel bir Windows teması bulmanızla alakalı. Böylece birbirinden harika Windows temalarına sahip olmak zor değil.

4K çözünürlüklü tema Windows 10 tema

Microsoft Windows işletim sistemlerinin kişiselleştirilmesine olanak sağlanıyor. Birbirinden farklı yüzlerce temayı Microsoft Store üzerinden ücretsiz bir şekilde almanız mümkün. Yeni temalara bakmak için ‘Temalar’ sekmesine ulaştıktan sonra, aynı ekranda yer alan “Microsoft Store’dan daha fazla tema alın” yazısını kullanabilirsiniz.

Windows 10, kullanıcılarına en fazla kişiselleştirme özelliği sunan işletim sistemlerinden bir tanesi. Bu özellik sayesinde Microsoft, en çok tercih edilen şirketler içerisinde yer alıyor. Sizce Windows 10 tarafından eklenen bu tür temalar kullanıcıları tatmin etmeye yetiyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Microsoft Windows 7 güncellemesi tekrar yayınlandı