Media Markt’ta yazıcılara indirim geldi

MM Yazici

Media Markt, yazıcı ihtiyacı olan kişi ve kurumlara özel pek çok üründe indirim fırsatı sunuyor. Alışverişini Media Markt’tan yapmak isteyenlere özel sunulan avantajlı fiyatlara sahip yazıcılar, farklı ihtiyaçlara yönelik modelleriyle mağazalarda yerini alıyor.

Son teknoloji ile donatılmış yazıcılardan Epson L365, 899 TL yerine 749 TL fiyatıyla tüketicisini bekliyor. Yüksek kaliteli baskı, tarama ve kopyalama isteyen küçük ofis ve ev-ofis kullanıcıları için ideal olan ürün, wi-fi özelliğiyle her an her yerden akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar üzerinden baskıyı kolaylaştırıyor.

MM Yazici

Kampanyada çok fonksiyonlu BROTHER DCP-J105 model yazıcı 599 TL yerine 479 TL’den satışa sunuluyor. 2 bin 400 sayfa kapasiteli tasarruflu mürekkep kartuş özelliği bulunan ürün, wi-fi özelliğiyle öne çıkıyor. Dakikada 23 sayfa baskı hızıyla dikkat çeken CANON MF217W ise 699 TL yerine 629 TL’den satışa sunuluyor.

Media Markt güvencesine ek olarak 2 yıl resmi üretici garantisiyle sunulan yazıcılarla birlikte ayrıca kartuş ve tonerlerdeki yüzde 50 indirim kampanyası 7 Ekim’e kadar devam edecek. Anlaşmalı bankadan 36 aya varan vadeli kredi imkanı da sunan Media Markt’ta, peşin fiyatına 9 taksit uygulaması da bulunuyor.

Logitech G Sayı Tuş Takımı Olmayan Mekanik Oyun Klavyesi