MateBook D16 : En güçlü 13. Nesil i9 işlemcisine sahip

MateBook D16

HUAWEI, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa sundu.

HUAWEI, MateBook 16s ve MateBook D16 modellerini, günümüzün en güçlü ve en yeni işlemcilerinden olan 13. Nesil Intel Core işlemcisiyle donattı. Sahip oldukları donanımla her segmentten kullanıcıya hitap eden yeni modeller, Super Turbo özelliğiyle yüksek performanslı işlemlerde de önemli bir avantaj sağlıyor.

MateBook D16

Verimlilik odaklı, her zamankinden daha canlı ve parlak görseller

2,5K ekran çözünürlüğü ile 400 nit parlaklığa sahip HUAWEI MateBook 16s, multimedyadan iş ihtiyaçlarına kadar tüm kullanım alanları için ideal. Verimlilik odaklı özellikleriyle de dikkat çeken HUAWEI MateBook D16, 16:10 en boy oranıyla internet sitelerinde, grafiklerde ve yazılı belgelerde daha geniş bir görüş sunarak üretkenliği artırmaya yardımcı oluyor.

MateBook D16

Her alanda hayatı kolaylaştıran akıllı çözümler

Evde, okulda veya işte, hayatı her alanında kolaylaştırmayı hedefleyen HUAWEI, her iki modelinde de kullanıcıların dizüstü bilgisayarıyla diğer cihazlara bağlanmalarına olanak tanıyan Süper Cihaz özelliğini sunuyor. Sürükle bırak özelliği sayesinde kullanıcılar, cihazlar arasında ekran geçişlerini çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

MateBook D16

Yapay zeka destekli kamera ve ses sistemine sahip yeni HUAWEI MateBook D16, uzaktan eğitim, toplantı veya konferans gibi işlevleri de güvenli ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için son derece ideal. Görüntülü görüşme sırasında hoparlörü konuşmanın merkezinde tutan ses sistemi sayesinde cihaz, dış sesleri minimuma indirerek odaklanmayı kolaylaştırıyor.

GM Phoenix 5G ve GM 24 Pro gün yüzüne çıktı