Master Chief Fortnite için duyuruldu

Master Chief

Epic, God of War’dan Kratos’u transfer ettikten sonra şimdi de Xbox’ın Halo serisinin ana karakteri olan Master Chief için kolları sıvadı.

Epic Games, Fortnite için yatırım yapmaya devam ediyor. Epic, geçtiğimiz günlerde God of War’dan Kratos’u Fortnite’a ekledikten sonra şimdi de Master Chief için kolları sıvadı. Xbox’ın sevilen Halo oyunundaki ana karakter çok yakında Fortnite’a eklenecek. Peki, bu karakter bize neler sunacak?

The Game Awards’ta açıklandığı üzere gerçeklikler arasından ava katılacak sonraki kişi ünlü Spartan, Master Chief. Covenant’ın avcısı ve Kutsal Halkalar’ın yıkıcısı olarak, Ada’daki avlar ve Döngü’nün oluşturduğu tehdit ile onun gibi başa çıkabilecek pek az kişi var.

Halo’nun ana karakteri, Oyun Efsaneleri Şampiyonası’nın bir parçası olarak şimdi içerik mağazasında. Bu setin şefiyse Master Chief kıyafeti. Bu kıyafeti tek başına alabilir veya Master Chief Paketi’yle tüm seti kaparak sahip olabilirsiniz. MJOLNIR’le Güçlendirilmiş Taarruz Zırhı’nı kuşanın ve SPARTAN-II olun.

Fortnite için Kratos görünümü kullanıma sunuldu

Savaşa iniş yaparken minyatür Pelican gemisi, UNSC Pelican planörünü kullanın. Chief’in kahramanlıklarının bir ödülü olan holografik bir Seçkin kurukafaya sahip Savaş Efsanesi sırt süsüyle de arkanızı kollayın.


 
Ayrıca Yerçekimi Çekici kazmasıyla malzeme toplarken bile kazmanızı düşmana savurur gibi savurun. Adada bir araba veya Sürat Teknesi sürmüş olabilirsiniz. Ama eminiz ki Warthog sürmemişsinizdir. Akıcı Mini Warthog ifadesiyle hem yolda hem arazide sürmek için altınıza mini M12 Kuvvet Uygulama Taşıtı çekin.

Master Chief’in kıyafetini satın aldıktan sonra Xbox Series X|S’te bir maç oynadığınızda, Xbox’taki geçmişinin anısına, kıyafetin Mat Siyah tarzı sizin olacak. Fortnite dünyasına giriş yaparken siz de Master Chief’in dünyasına adım atabilirsiniz. 11 Aralık TSİ 18.00’den itibaren, oyuncuların çok iyi tanıdığı klasik çok oyunculu haritanın yeniden inşa edilerek tekrar gün yüzüne çıkışını görmek Fortnite Kreatif’e dalın.

Atlas Creative tarafından yapılan bu Kreatif adasına geçiş yapın ve bir Bayrak Kapmaca maçında kıyasıya savaşın. Adayı, Öne Çıkan Eserler Merkezi’nde bulabilirsiniz.