Madencilere özel Nvidia Titan Xp geliyor

Madenciler nvidia oze

Nvidia, son zamanlarda oldukaç popüler olan madencilik donanımlarına yeni bir ürün daha eklemeyi başardı. Nvidia özel olarak optimize edilmiş GP102-100 grafik çekirdeğini kullanıma sundu.

Son zamanlarda önemi artan kripto para madenciliğine yönelik birçok donanım piyasaya çıkmaya başladı. Birçok üreticide bu pazara yönelik ürünlerini sunmaya devam ediyor. Bu üreticilerden biri olan NvidiaTitan Xp ayarında bir kart ile pazara hitap etmek istiyor. Nvidia Titan Xp

Inno3D firmasından gelen bilgilere göre GP102-100 grafik çekirdeğini temele koyan madencilik odaklı Titan Xp veya GTX 1080 Ti ayarında ekran kartları piyasaya ulaşmayı bekliyor. Tabi ki bu kartlar biraz elden geçirilmiş halde piyasada ki yerini alacaklar.

Nvidia Titan Xp Özellikleri

Inno 3D P102-100 madencilik kartının teknik özelliklerine bakacak olursak 3200 CUDA çekirdeği ile geldiğini görüyoruz. 1.6GHz taban hızında hayat bulan ürün 5GB GDDRX bellek ile donanmış bir halde olacak. 320-bit veri yolunda 400GB/s bant genişliğine çıkabiliyor. Ekran çıkışının olmadığı kart 250W TDP değeri ile gözüküyor. 4 PCIe hattı sayesinde anakarta başka ekran kartları da bağlanabilme özelliğine sahip durumda.

Madencilerin oldukça ilgisini çekecek bu ekran kartlarının fiyatları konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Now MoviePass kullanıcıları takip etmediğini açıkladı

Son zamanlarda önemi artan kripto para madenciliğine yönelik birçok donanım piyasaya çıkmaya başladı. Birçok üreticide bu pazara yönelik ürünlerini sunmaya devam ediyor. Bu üreticilerden biri olan Nvidia Titan Xp ayarında bir kart ile pazara hitap etmek istiyor.