MacBook Air 2020 ‘i tamir etmek mümkün mü

MacBook Air 2020 donanım günlüğü

Yeni MacBook Air 2020, Sihirli Klavye olarak adlandırılan makas anahtarı klavyesine sahiptir ve önceki Mac sürümlerine kıyasla daha hızlı performans ve iki kat depolama alanı sunar.

Kaputun içindeki parçaların konumu da değişti, bu da MacBook Air onarım sürecini onarım teknisyenleri için kolaylaştırdı. MacBook Air 2020 bileşenlerini kolayca çıkarabilir, onarabilir ve değiştirebilirler. Önceki MacBook Air modellerinde parçalar, yapıştırılmış ve değiştirilmelerini zorlaştıran yere yapıştırılmıştır.

Facebook sayfa sahiplerinin lokasyonunu gösterecek

Mac onarım uzmanları MacBook Air 2020’de hasarlı izleme dörtgeni ve bitmiş pili kullanmanın daha kolay olduğunu iddia ediyorlar. Bunun nedeni izleme dörtgeni kablolarının artık mantık kartının altında olmaması. İzleme dörtgeni, arka kapak açıldıktan sonra çıkarılabilir. Ayrıca, kabloların konumlarındaki bu değişiklik nedeniyle pil de hızla değiştirilebilir.

MacBook Air 2020

 

MacBook Air 2020 izleme paneli ve pil kolayca çıkarılabilir, ancak bu, değiştirme veya onarım işini kendiniz yapabileceğiniz anlamına gelmez. MacBook Air 2020’nizi kullanırken izleme dörtgeni, pil veya diğer sorunlarla karşılaştığınızda onarım teknisyenlerinden yardım almanız gerekir. Bunun nedeni bu üç nedendir.

Deneyim ve Eğitim: MacBook 2020 bir Apple ürünüdür ve etkili ve verimli bir şekilde işlemek için özel uzmanlık ve beceriler gerektirir. Bunları ancak kapsamlı eğitim ve Mac modellerini kullanmaya başladıktan sonra kazanabilirsiniz. Bir onarım uzmanı yapabileceğiniz 10 dakikalık çevrimiçi DIY videosu yoktur. Ayrıca, talimatlarını uygulayarak MacBook Air onarımını doğru şekilde yapamazsınız.

MacBook Air 2020 donanım günlüğü 2

Orijinal Parçalar: MacBook 2020’nizin düzgün çalışmasını istiyorsanız, hasarlı orijinal parçayı yinelenen bir parçayla değiştiremezsiniz. Yinelenen parçanın kullanımı Mac’inizin performansını etkiler ve diğer parçalara da zarar verir. Sadece orijinal parçalar kullanmalısınız ve saygın bir onarım merkezi değilseniz bunları almak zordur. Genellikle e-ticaret sitelerinde bulunmazlar.

 

MacBook Air 2020, iki nedenden dolayı birçok kişi tarafından en iyi Mac modeli olarak görülüyor: performans ve fiyat. “En iyi model” etiketi kazara zarar göremeyeceği anlamına gelmez. Bu nedenle, cihazınız hasar gördüğünde veya parçalarından biri çalışmayı durdurduğunda, MacBook Air onarımına odaklanan servis merkezinin yardımını almak en iyisidir. Cephaneliğinde doğru araçlara ve orijinal parçalara sahip olacak. Dahası, MacBook Air’i etkili bir şekilde ele almak için teknik bilgiye sahip olması muhtemel bir Mac onarım uzmanları ekibine sahip olacak.