M1X yonga setli Apple Mac Mini için geri sayım başladı

a22

Apple’ın yaklaşmakta olan M1X yonga seti tarafından desteklenecek olan yeni bir Mac Mini sürümü üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Son gelişme ise ürünün önümüzdeki aylarda piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Apple, şirketin kendi Apple Mi1 yonga setinden güç alan yeni Apple Mac Mini ‘yi geçen yıl piyasaya sürdü. Cupertino merkezli teknoloji devi, Apple M1X olarak adlandırılan M1 yonga setinin halefi üzerinde çalışıyor.

Mark Gurman’dan Power On haber bülteni aracılığıyla gelen yeni raporda, M1X destekli Mac Mini’nin “pazarlama nedenleriyle” Apple tarafından gelecek yıl piyasaya sürülmesinin ertelenmiş olabileceğini de belirtiyor. Her ne kadar çıkış tarihi hakkında bir zaman çizelgesi sağlamamış olsa da bu ihtimalin de olduğunu söyleyelim.

dw

M1X yonga setinin henüz Apple tarafından duyurulmadığını ancak şu ana kadar bilinenlere göre yonga setinin M1’in daha gelişmiş bir versiyonu olduğu söyleniyor. Mac Mini dışında, yakında çıkacak olan MacBook Pro modelleri de dahil olmak üzere diğer Mac cihazlarına güç sağlayacak .

Apple’ın Mac Mini’yi yeniden tasarlaması ve manyetik güç bağlantı noktası da dahil olmak üzere daha fazla bağlantı noktası eklemesi bekleniyor. Ürünün uzman kullanıcılara odaklandığı ve “pleksiglas” bir üst kısma sahip olacağı söyleniyor. Yakın tarihli bir rapor, 16 GB RAM ve 512 GB SSD’ye sahip Mac Mini’nin 1.299 $ başlangıç ​​fiyatına sahip olabileceğini de belirtti.

Güncellenen özellikler ve hedeflenen kitle göz önüne alındığında, M1X Mac Mini’nin fiyatı, mevcut M1 destekli Mac Mini’ye kıyasla daha yüksek olacaktır. Bu nedenle, mevcut model, daha yeni bir model piyasaya sürülse bile, normal kullanıcılara uygun fiyatlı bir seçenek sunacak.

Xiaomi artık Mi markalı ürünleri piyasaya sürmeyecek