Philips ve Armin van Buuren Müzik Severler İçin Bir Arada

M1X 3

Philips, DJ Armin van Buuren ortaklığıyla ses sistemi ve DJ setini birleştirdiği M1X-DJ’i müzikseverlere sunuyor. Bu pratik ses sistemi, şarkıların kolayca mikslenmesini, oynatılmasını ve paylaşılmasını sağlıyor.

M1X-DJ ses sistemi, dünyaca ünlü DJ Armin Van Buuren’in ortaklığıyla hayata geçirildi. Bir DJ gibi sesleri mikslenmeyi, oynatmayı ve paylaşmayı sağlarken, taşınabilirliği sayesinde eğlencenin her yere rahatça taşınmasına da imkân yaratıyor.

Armin van Buuren en Philips A5PRO

 

Geniş dokunulabilir ve dokunmaya duyarlı ilerletme tekerleri şarkılarınızı mikslerken vinil plak hissini veriyor ve olağanüstü bir ileri-geri sarma performansı sunuyor. Eşsiz müzik deneyimine sahip M1X-DJ, wOOx bas yayıcıyla derin ve dinamik bas etkisinin yanı sıra Bluetooth akışı ile de temiz bir ses kalitesi sağlıyor. Ses sitemi, pes ve tiz sesler arasında uyum sağlayan ana sürücü ve tweeter ile beraber 4 adet hoparlörü bulunuyor.

M1X 2

Bluetooth bağlanma özelliği ile lightening konektörüne de sahip M1X-DJ;  iPad, iPhone ve iPod cihazlarla uyumlu çalışıyor. Seyahat sırasında koruma için ters çevrilebilir kontrol paneli sayesinde ses sistemi hoparlör olarak kullanılabiliyor.

Hem AC hem D pilleriyle çalışan ses sistemi, rahat taşınabilirlik için taşıma askısı ve sağlam tasarımı ile eğlenceyi yanınızda taşımanıza yardımcı olacak. Philips M1X-DJ’in satış fiyatı 1.199 TL.

Titanfall Büyüyor