Lumia Denim’i Lumia Emerald Takip Edebilir

Lumia Denimi Lumia Emerald Takip Edebilir

Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan Lumia Denim’i yeni bir güncellemenin takip edeceği ve bu güncellemenin Lumia Emerald adını taşıyacağı söyleniyor.

Bir süredir teknoloji dünyasının gündeminde olan Lumia Denim güncellemesinin artık yayınlanmaya hazır olduğu ve çok yakında Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunulacağı belirtiliyor. Ancak Lumia Denim için bir süredir devam eden meraklı bekleyişte nihayet sona yaklaşılırken, Denim’i takip edecek olan yeni güncelleme için bekleyiş başlayacak gibi görünüyor.

Lumia_Emerald

Lumia Denim‘i takip etmesi beklenen bu yeni güncelleme hakkında ilk detaylar da şimdiden gün yüzüne çıkmaya başladı. Henüz Lumia Denim’in bile yayınlanmadığı düşünülürse Microsoft haklı olarak konu hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor olsa da, internete sızdırılan yeni bir görsel sayesinde yeni güncellemenin Lumia Emerald adını taşıyacağı ortaya çıktı.

Microsoft’un şu ana kadar Lumia için yayınladığı güncellemelerde Amber, Black, Cyan ve Denim isimlerini kullanarak alfebetik sırayla gitmeyi tercih ettiği göz önüne alındığında, Lumia Emerald isminin gerçeği yansıtma ihtimali daha da yükseliyor. Emerald’ın ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor olsa da 2015 yılının başlarında kullanıcılarla buluşacağı iddia ediliyor.

Facebook’taki Çocuklar Hakkında İlginç Karar