LoL Dünya Şampiyonasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Lol’un yeni Şampiyonu belli oldu

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan League of Legendsdünya şampiyonası Çin’de düzenleniyor. Ülkemizden 1907 Fenerbahçe’nin katıldığı şampiyonanın çeyrek finalistlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Riot Games’in turnuvaları, ödülleri ve oluşturduğu sektör ile birlikte efsaneleşen oyunu League of Legends  5 yılı aşkın süredi Türkiye ofisiyle ülkemizde hizmet veriyor. Bu yıl Türkiye sunucularını yurt içine taşıyan şirket, oyuncuların gecikme süresini (ping) fazlasıyla düşürmüştü. LoL Türkiye Büyük Finalinde bu yıl kurulmasına rağmen şampiyon olan 1907 Fenerbahçe, bizleri hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonasında temsil etti. Ancak, çekilen kurada en zor gruba düşen takımımız, geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonasında final oynayan Samsung Galaxy, Çin’in en iyi takımlarından Royal Never Give Up ve Avrupa şampiyonu G2 Esports ile aynı gruba düşmüştü. Fenerbahçe, başarılı bir oyun sergilese de gruptan çıkmayı başaramamıştı. Ali Koç’un da Türkiye Büyük Finalinde sonuna kadar arkasında duracağını açıkladığı takım, zorlu gruptan çıkamasa da büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

LoL Dünya Şampiyonası

19-22 Ekim tarihleri arasında Çin’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında Longzhu Gaming ile Samsung Galaxy, SK telecom T1 ile Misfits Gaming, Royal Never Give Up ile Fnatic ve Team WE ile Cloud 9 karşı karşıya gelecek.

5 maçlık seriler halinde oynanacak maçlar, 19 Ekim’de saat 11’de başlayacak. Maçları Türkçe anlatım ve yayınlarla  Riot Games Türkiye Twitch ve LoLespor YouTube üzerinden de canlı yayınlanacak.

Sony’den 46 bin dolarlık PS4 paketi