Logitech ve Herman Miller oyuncu mobilyası tasarlayacak

Logitech ve Herman Miller

Oyun donanımları üreticisi Logitech ile mobilya üreticisi Herman Miller ortak ürün tasarlamaya karar verdiler. Logitech ve Herman Miller oyuncular için ergonomik ve konforlu oyun mobilyaları tasarlayıp üretecekler.

Oyuncular için ergonomik ürünler geliştirmeye odaklanacak olan iki firmanın ilk ürünü ise oyuncu koltukları olacak. Yeni koltukların bahar aylarında piyasada olması bekleniyor. Peki bu ortaklık hakkında başka ne biliyoruz?

Logitech ve Herman Miller oyuncu koltukları üretecek

Aynı, klasik atletler gibi, e-spor oyuncularının da video oyunları başında büyük efor sarf ettikleri bir gerçek. Masa başında, sandalyede çok uzun saatler oturan oyuncuların vücutları ağır bir yük altında kalıyor. Bu süreçle başa çıkmak için e-spor oyuncularının ciddi bir bedensel hazırlık içinde olmaları ve elbette konforlu mobilyalara sahip olmaları gerekiyor.

Herman Miller aslında daha önce de oyuncu mobilyaları üreteceğinin sinyalini vermişti. Ancak pazarda güvenilen bir marka ile oyuncuların karşısına çıkmasının daha doğru olacağına karar vermiş olmalı.

Logitech ise Logitech G markasıyla, özel olarak oyuncu donanımları üretmesiyle tanınıyor. Şimdi ürün yelpazesi içine mobilyalar da girmiş olacak.

Apple ortağı nihayet iPhone kullanmaya başladı

Ortaklık şimdilik koltuklarla sınırlı gibi görünse de yakın gelecekte masalar, monitör stantları, ayak uzatmak için özel aparatlar, farklı beden destekleri gibi mobilyalar da ortaya çıkabilir.

Peki siz, konforlu bir oyun deneyimi için en çok hangi mobilyalara ihtiyaç duyuyorsunuz?

Logitech ve Herman Miller