Linkin Park albümü 4K çözünürlükle yeniden düzenlendi! (Video)

Linkin Park albümü 4K çözünürlükle

Dünyanın en iyi müzik grupları içerisinde yer alan ve çıktığı ilk günden itibaren çok beğilen Linkin Park, albümü 4K yapılarak yeniden izleyiciye sunuldu. İçerisinde videonun da yer aldığı detaylara birlikte göz atalım.

Büyük bir beğeni toplayacağı düşünülen Linkin Park albümü 4K çözünürlükle geldi. Normalde ara sıra bazı film ve dizilerin restorasyon çalışmalarından geçtiği bilinir. Şimdilerdeyse çeşitli müzik kliplerinin yine bu tür iyileştirme çalışmalarında yer aldığı görülüyor. Chester Bennington’ın yer aldığı ve herkesin büyük beğenisini toplayan Hybrid Theory albümü yeniden düzenlenenler arasına girdi.

Linkin Park albümleri yeniden düzenleniyor

Hybrid Theory albümü gerçekten de son dönemlerin en başarılıları arasında sayılabiliyor. Özellikle de 27 milyon satış rakamına ulaşması bunun en önemli kanıtları arasında yer alıyor. Bir dönemim rock türündeki en çok satan albümüne imza atan bu grup, heyecan yaratmaya devam ediyor.

Linkin Park albümü 4K çözünürlükle

Hybrid Theory, bugünden itibaren HD görüntüler ile birlikte izleyicilere sunuldu. Böylece izleyicilerin keyifle seyredebileceği bir ortam oluştu. Bu grubun YouTube platformunda en çok izlenen şarkısı In The End olmuştu ve 1 milyar civarında izlenme rakamına ulaşmıştı. Özellikle de Rock grupları için bu sayı son derece üstlerde.

Linkin Park grubunun; Papercut, One Step Closer, With You, Crawling ve In The End gibi birçok parçası şuanda YouTube üzerinden 4K kalitede izlenebiliyor. Aşağıya sizler için bu kliplerden bir tanesini bıraktık. İzledikten sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.