Limbo Yakında PlayStation 4’e Taşınabilir

Limbo 575

Bağımsız oyunların en iyi örnekleri arasında yer alan Limbo’nun çok yakında PlayStation 4 kullanıcılarının da beğenisine sunulabileceği ortaya çıktı.

Danimarkalı oyun stüdyosu Playdead tarafından geliştirilen ve 2010 yılında Xbox 360’a özel olarak yayınlanan Limbo, tuhaf ve karanlık havasıyla hem oyunseverler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanmış ve kısa sürede son yılların en başarılı bağımsız oyunları arasına girmeyi başarmıştı. Microsoft ve Playdead arasındaki anlaşmanın sona ermesiyle PlayStation 3, Microsoft Windows, Linux ve iOS gibi farklı platformlara da taşınan ve böylece daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Limbo, yakında PlayStation 4 kullanıcılarıyla da buluşacak gibi görünüyor.

Limbo_DG

Xbox One’ı kullanıcılar için daha cazip hale getirmeye çalışan Microsoft’un son dönemde hızla yükselen bağımsız oyunlar kategorisinin en iyi örnekleri arasında yer alan Limbo‘yu geçtiğimiz ay yeni nesil konsoluna taşımasının ardından, şimdi de oyunu PlayStation 4’e taşımak için Sony harekete geçti. Bugün ortaya çıkan yeni bir belge Limbo’nun PlayStation 4 versiyonu için gerekli izinlerin alınmaya başladığını gösterdi. Henüz Sony veya Playdead cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, izinlerin alınmaya başlanması oyunun piyasaya sürülmeye yakın olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S5 Kullanıcıları Memnun Etti