Apple Watch Avrupa’ya Geç Taşınacak

applewatch

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat pazarına girmeye hazırlanan Apple, Apple Watch’un Avrupa çıkış tarihini erteleyerek bölgedeki kullanıcılarını üzdü.

Bugüne kadar piyasaya sürdüğü ürünlerinin birçoğunu önce Kuzey Amerika’da piyasaya sürüp daha sonra Avrupa ülkelerine taşıyan Amerikalı teknoloji devi Apple, merakla beklenen ilk akıllı saatinde de benzer bir uygulamaya gidecek gibi görünüyor. Apple’ın son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanındaki ilk ürünü olan Apple Watch‘un 2015’in ilk aylardında piyasaya sürülmesi bekleniyor olsa da, Avrupa’daki kullanıcıların akıllı saate kavuşmak için yılın ikinci yarısını beklemesi gerekecek gibi görünüyor.

apple_watch

Henüz resmi çıkış tarihini açıklamadığı Apple Watch‘un 2015’in ilk aylarında piyasaya sürüleceğini bir süre önce duyuran Apple, dün yaptığı değişiklikle bu durumun sadece ABD’deki kullanıcılar için geçerli olduğunu gösterdi. Apple’ın resmi internet sitesinde bugüne kadar akıllı saatin Avrupa versiyonu için de 2015’in başları ibaresi yer alıyor olsa da, bugün yapılan değişiklikle saatin Avrupa versiyonu için 2014 yılında ibaresine yer verildi.

Apple’ın ilk akıllı saatini olabildiğince geniş bir kitleye ulaştırmak isteyeceği göz önüne alındığında Avrupa’daki bu gecikmenin nedeni anlaşılmamış olsa da, firmaya yakın kaynaklar bu ertelemeye üretim aşamasındaki sorunların neden olabileceğini belirtiyorlar.

Internet Explorer Pazar Payını Arttırıyor