LG G3 Stylus Kesinleşiyor

gsmarena 001 27

LG G3 Stylus, uygun fiyatı, tatmin edici özellikleri ve Stylus Pen’i ile dikkat çekiyor.

LG uygun fiyatlı G3 olarak da tanımlanan LG G3 Stylus’u Berlin’de düzenlenecek IFA kapsamında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Cihaz hakkında daha önce gelen sızıntılara göre LG G3 Stylus sadece 3G’yi destekleyen bir cihaz olacağı iddia edilmişti. Son olarak gelen sızıntı haberler ile ise cihaz hakkında daha çok detay ortaya çıktı.

 

gsmarena_002

 

Güney Koreli teknoloji devinin amiral gemisine ek olarak neden LG G3 Stylus üzerinde çalıştığını ise LG G3’ün yüksek fiyatına bakarak anlayabiliriz. Ancak şirket cihazın fiyatını düşürürken kaliteden ve performanstan belli bir ölçüde ödün vermek istemiyor. LG G3 Stylus’daki en dikkat çekici özelliklerden biri ise  Stylus Pen. Bu özelliği ile LG G3 Stylus, şirketin amiral gemisi modelinden ayrılıyor.

Cihazın son olarak sıza teknik özellikleri ise şöyle; 1.3GHz dört çekirdekli işlemci, 5.5 inç  qHD 960 x 540 piksel çözünürlüğünde ekran, 13 megapiksel arka kamera, 1.3 megapiksel ön kamera. Bunlara ek olarak cihazda 8 GB dahili depolama alanının bulunacağı bu depolama alanının microSD kart desteği ile genişletilebileceği iddia ediliyor.

LG G3 Stylus’un Android 4.4.2 KitKat ve UX arayüzü ile gelmesi bekleniyor. Cihazın boyutları ise 149.3 x 75.9 x 10.2mm olarak karşımıza çıkıyor. LG G3 Stylus’un 3,000 mAh pili ile birlikte ağırlığı ise 163 gram.

Cihazın ilk olarak önümüzdeki ay Brezilya’da satışa sunulması bekleniyor. Brezilya’nın ardından da cihaz Asya, Ortadoğu ve Rusya’da satışa sunulması bekleniyor.

 Amazon Twitch’i Satın Aldı!