LG’den Avrupa’ya Adım

Akıllı telefon piyasasında son dönemin en hızlı yükselen isimlerinden biri LG. Çıkardığı başarılı ve performanslı telefonlar ile adından söz ettiren LG yeni telefonuyla Avrupa’ya adım atıyor.

Güney Kore’de 999 Won gibi yüksek bir fiyat üzerinden satışa sunulan LG G Flex, büyük rakibi Samsung Galaxy Round’dan önce Avrupa’ya adım atmaya hazırlanıyor. LG’nin Avrupa için bir lansman yapma planları devam ederken, cihazın satışa sunulacağı ilk ülke belli oldu.LG-G-Flex

Kavisli OLED ekrana sahip olan G Flex, iddialı özellikler ve kendi segmentindeki en kompakt tasarım ile karşımıza çıkıyor olacak. 6-inç büyüklüğündeki ekranı, 720p çözünürlük desteği sunan telefon, Qualcomm’un Snapdragon 800 platformundan güç alıyor ve 2GB RAM ile geliyor. Standart olarak 32GB depolama kapasitesi aynı zamanda microSD kart slotu ile 96GB’a kadar arttırılabilen telefona yazılım tarafında ise Android 4.2.2 eşlik ediyor.

177 gram olan ağırlığı ile adı geçen tüm rakiplerinden çok daha hafif bir kasaya sahip.  LG G2’deki buton tasarımı ve kamera modülüne sahip olan G Flex’in bu ay içerisinde Kore’de, önümüzdeki ayda Avrupa’da kullanıma sunulması bekleniyor.