LG XBOOM XL7S Eğlencelerin Yeni Eşlikçisi

LG XBOOM

Karaoke özellikli taşınabilir yeni Bluetooth hoparlör LG XBOOM XL7S, güçlü sesi, dinamik piksel ışıklandırması ve çok renkli halkalarıyla beğeni topluyor.

Arkadaş toplantılarına yeni bir soluk getiren LG XBOOM XL7S, 250 W çıkışa ve 8 inç woofer’a sahip.

Etkileyici ses gücünün yanı sıra, dinamik piksel ışıklandırması ve müziğin temposuna uyum sağlayan çok renkli halka ışıklarıyla ortamı adeta bir gece kulübüne dönüştüren XL7S, metin veya animasyonlarla, davetlileri şaşırtacak bir ışık gösterisi de sunuyor.

XBOOM uygulaması aracılığı ile yazılıp,  XL7S’in piksel ekran LED panelinde görüntülenebilen yazılı mesajlar katılımcılara ekstra eğlenceli bir ortam sağlıyor.

LG XBOOM

Dinamik Piksel Işıklandırma üzerinde ayrıca animasyon ön ayarları da sunuyor.

İster Mikrofon, İster Gitar Bağla

XL7S, karaoke partileri verilmesine de imkan tanıyor. Hoparlöre mikrofon takıp şarkı söyleneceği gibi, gitar bağlayıp akustik bir konser vermek de mümkün.

Üstelik LG XBOOM XL7S, kullanıcıların müziklerini paylaşmak istedikleri her yere kolayca gidebilecek şekilde dizayn edildi.

Teleskopik tutma yeri, tekerlekler ve bir valiz gibi devrilerek taşınabilme özelliği, hoparlöre kullanım kolaylığı sağlıyor. 20 saatlik pil ömrü ise kesintisiz eğlence sunuyor. IPX4 özelliği sayesinde yağmurlu havalarda, havuz kenarı gibi nemli alanlarda da kullanılabiliyor.

Telegram yeni özelliğini sundu