LG V5 için tasarım konsepti geldi! – Video

LG v5 konsept tasarim

LG V serisinin yeni üyesi olarak beklenen LG V5 modelinin tasarımına ilişkin ilk konsept çalışma sizlerle.

İlk olarak geçtiğimiz yıl V10 modeliyle karşımıza çıkan LG’nin V serisi, bu yıl duyurulan LG V20 ile birlikte ikinci nesliyle kullanıcılarla buluştu. Şimdi ise V serisinin 2017 yılındaki üyesi olacağı tahmin edilen V5 modeli sizlerle.

LG V5 nasıl bir telefon olacak?

LG V serisi, Samsung tarafındaki Galaxy Note serisi gibi phablet modeller ile karşımıza çıkan bir ürün ailesi oldu. Büyük ekranlı akıllı telefon tercih eden kullanıcılara hitap eden V serisi, şimdi yeni bir model ile gündemde.

Akıllı telefon dünyasındaki sızıntıların popüler ismi @OnLeaks tarafından paylaşılan bir video, cihazın tasarımına ışık tutuyor. Bu tasarımın konsept ve henüz LG tarafından resmileştirilmemiş olduğunu belirtelim. Ancak @OnLeaks hesabından paylaşılan sızıntıların büyük bir kısmının doğrulandığını da hatırlatalım. Şimdi gelelim LG V5 modelinin tasarım detaylarına.

Cihazın ön yüzeyinde dikkat çeken bir şey bulunmuyor. Son derece sade duran bir ekran ve kenar tasarımı tercih edilmiş. Çerçevedeki metalik renk dikkat çekiyor. Cihazın arka tarafı ise Samsung Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 7 modellerinde gördüğümüz eğimlere sahip. Bu eğimler, cihazın elde tutuş deneyimini artırıyor.

Telefon 2017 yılında bekleniyor ancak bir amiral gemisi olmadığı söyleniyor. Orta-üst segmentte fiyatıyla dikkat çekecek bir model olacağı düşünülüyor. Ekran boyutu 5.3 inç ile 5.5 inç arasında olacak. Cihaz ölçülerinin 148.65 x 75.30 x 7.5 mm olacağı söylenmiş. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

3D Touch teknolojisinin gizli kalmış 7 özelliği!