Huawei Ascend P7’in Halefinde Safir Ekran

sapphire title

Huawei safir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. 

Huawei şirketinin cihaz müdürü Yu Chengdong verdiği bir röportajında;  Ascend P7 cihazının bir üst modeli olacak modelde safir ekran kullanmayı düşündüklerini söyledi. Bu noktada çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını açıklayan yetkili üretecekleri uygun fiyatlı ve safir ekrana sahip bir cihazın akıllı telefon dünyasında bomba etkisi yaratacağını aktardı.

 

gsmarena_001 (2)

 

Chengdong görüşme sırasında safir ekranlı bir cihaz göstermekten de çekinmedi ve safir ekrana sahip bir cihazın çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu gösterdi. Huawei şirketi safir ekranlı cihazlarını çok yakın bir tarihte tanıtmak istiyor. Hatta gelen bazı haberlere göre şirket Apple’ın iPhone 6’sı gün yüzüne çıkmadan ilk safir ekranlı akıllı telefonu görücüye çıkarmak istiyor.

Huawei Cihaz Müdürü gerçekleştirdiği röportajda ayrıca kendilerinin iki kilit hamlesinden bahsetti. Bunlardan birincisi ticaret varlığını büyütmek diğeri ise yeni online mağazalar açmak olarak aktarıldı. Bunlara ek olarak Chengdong, Huawei  markasının daha bilinir hale gelmesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Şirketin kısa sürede çok kar sağlaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

  Transformers 4: Age of Extinction’dan Yeni Rekor!