LG V30 ne zaman çıkacak?

lg v30 2

LG’nin 2017’deki ilk amiral gemisi modeli LG V30 ne zaman çıkacak? Bu soru sonunda yanıt buldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

LG’nin 2017’deki gerçek anlamda ilk amiral gemisi modeli hiç şüphesiz LG V30 olacak. Zira daha önce satışa sunulan G6, üst segment bir model olmasına karşın amiral gemisi sınıfına hitap etmiyordu. Peki Güney Koreli üreticinin ilk amiral gemisi modeli LG V30 ne zaman çıkacak? Bu soru sonunda en yetkili ağızlar tarafından cevaplandı.

LG V30 ne zaman çıkacak sorunun yanını Güney Kore’den geldi. LG tarafından yapılan açıklamada, V30’un 15 Eylül’den itibaren Güney Kore’de raflardaki yerini alacağı belirtildi. Telefonun Güney Kore’den sonraki durağı ise Amerika olacak. 17 Eylül’de ABD’de ön siparişe sunulacak olan telefon, 28 Eylül’de satışa çıkacak. LG V30’un Amerika’dan kısa süre sonra da Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

Öte yandan, LG V30 ile ilgili son çıkan dedikodulara göre, telefonun kamerası selefi ile aynı olacak. Yani bir başka deyişle, LG V30’un, V20 ile aynı kamera modülünü kullanacağı iddia ediliyor. Elbette bu şimdilik bir iddiadan ibaret. Dolayısıyla doğruluğundan ziyade, asparagas bir söylenti olma olasılığı daha yüksek.

Dip not olarak belirtelim. LG’nin yeni amiral gemisi modeli, 31 Ağustos’ta Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2017 kapsamında tanıtılacak. Elbette V30’un Note 8’den sonra satışa sunulacak olmasa, bu model için handikap oluşturabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.


Yorumlar kapatıldı.