LG UltraGear 27GR95QE-B oyun monitörü önümüzdeki ay piyasaya sürülecek

lg1

LG , OLED panellerin önde gelen üreticilerinden biridir ve şirketin OLED ekranlı yeni bir ürünü vardır. LG, web sitesine LG UltraGear 27GR95QE-B model adını taşıyan 27 inç OLED Oyun Monitörü için yeni bir ürün sayfası ekledi.

LG UltraGear 27GR95QE-B yeni monitör firmanın 27 inçlik ilk OLED panelli oyun monitörü alacak. Monitör QHD veya 1440p ekran çözünürlüğü sunacak. Firmanın resmi sitesinde listelenen ürünün için henüz bir lansman düzenlenmedi.

Ekran paneli 4K çözünürlük sunmuyor ancak 1440p çözünürlük, çarpıcı görüntü kalitesi elde etmek için yeterli olmalıdır. Parlak TV ekranından farklı bir görünüm sağlayabilen parlama önleyici kaplama da vardır. Bu ürünün şirketin web sitesinde listelenmesi, inç başına 110.8 piksellik bir ekran sunduğunu ortaya koyuyor.

LG UltraGear 27GR95QE-B

Monitör 0,03 ms griden griye yanıt süresine sahip ve 240 Hz’lik yüksek yenileme hızını destekliyor. Ayrıca ekran kaymalarını önlemek için Nvidia G-Sync Uyumluluğu ve AMD FreeSync Premium’a sahiptir. Şirket ayrıca ekran için yüzde 98,5 DCI-P3 kapsamı talep ediyor.

Cihazda iki HDMI bağlantı noktası, bir DisplayPort, bir 3,5 mm kulaklık girişi, dijital optik ses bağlantı noktası ve iki USB 3.0 aşağı akış bağlantı noktası bulunur. Şu an itibariyle , LG UltraGear 27GR95QE-B’de hangi HDMI ve DisplayPort sürümünün bulunduğuna dair bir açıklama yok.

LG UltraGear 27GR95QE-B 27 inç OLED Oyun Monitörü 999,99 dolar fiyat biçilmiş durumda. Bu da TL cinsinden 20 bin TL’ye yakın bir ücret yapıyor. Cihaz pahalı gözüküyor olabilir ama  şirketin içerik oluşturucular için ürettiği 4K OLED monitörlerine kıyasla makul olduğunu söyleyebiliriz. Şirketin önümüzdeki haftalarda bu yeni monitörle ilgili resmi bir duyuru yapmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy S23 Ultra kamera özellikleri ortaya çıktı