LG Stylus 2 video inceleme

lg 2

#İŞBİRLİĞİ

Güçlü donanım birleşenleri ile donatılmış ve Note ailesine ciddi bir rakip olabilecek olan LG Stylus 2’nin esas farkı, dünyanın ilk dijital radyo özelliğini (DAB+) sunan akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor olması.

LG Stylus 2, kesinlikle giriş sınıfı bir akıllı telefon. Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisine sahip olan bu ürün 1.2 GHz sistem frekansında çalışıyor. LG Stylus 2, 1.5 Gbyte’lik bir bellek ve 16 GByte’lık bir kapasite ile kullanıcının karşısına çıkıyor. Günümüzün standartlarına baktığımızda bu teknik değerlerinin yeterli olmadığını söylemeliyiz. Zaten yaptığımız Benchmark testlerinde korktuğumuzun başına geldiğini gördük. Bu ürünün performansı Samsung Galaxy S3 seviyelerinde seyrediyor. Menüler arasında takılmadan geçen LG Stylus 2, bazı uygulamalarda ne yazık ki zorlanıyor.

Ekran kalemi ve  dijital ses yayını

LG Stylus 2’nin önemli bir özelliği kuşkusuz ekran kalemi. Kalemi yuvadan çıkarttığınızda, ekranda bir menü açılıyor. Bu menüde not alma ve ekran görüntüsü gibi fonksiyonları kullanabiliyorsunuz. Yaptığımız testlerde ekran kaleminin performansından memnun kaldığımızı söylemeliyiz. LG Stylus 2, el yazısını rahatlıkla tanımlayabiliyor.

Dijital ses yayını teknolojisi geleceğin Radyo standardı olarak görülüyor. LG Stylus 2’nin bu teknolojiye hazır olması birçok kullanıcı için önemli bir avantaj olabilir. Bu teknoloji sayesinde Internet olmadan, yüksek kaliteli ve cızırtısız radyo dinleyebileceksiniz. Bununla birlikte çalan şarkının adı, şarkıcının adı, hava durumu ve trafik durumu gibi bilgiler de telefona otomatik olarak aktarılıyor.

Kamera

LG Stylus 2’nin arka kamerası 13 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor.  Gün ışığında ortalamanın biraz üstünde bir performans sergileyen bu arka kamera, loş ortamlarda sıkıntılar yaratabiliyor.  Buna karşın HDR modunda iyi fotoğraflar çekilebiliyor. 8 MP’lik ön kamera ise Selfie tutkunları için yeterli. Yine de yüksek bir performans beklemek yanlış olur.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Cisco, 14 bin personel ile yollarını ayıracak