LG Q Stylus serisi duyuruldu!

LG Q Stylus

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG Q Stylus serisini duyurdu. LG Q Stylus, LG Q Stylus+ ve LG Q Stylusα modellerinin tüm özellikleri haberimizde.

Akıllı telefon pazarında maalesef ki umduğunu bulamayan LG, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi LG G7 ThinQ ile karşımıza çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji üreticisi şimdi de orta segmenti hedef almak için LG Q Stylus serisini duyurdu.

Q Stylus, Q Stylus+ ve Q Stylusα modellerini tanıtan LG, bu modellerinde Android 8.1 Oreo sürümüne yer veriyor. Dilerseniz gelin Q Stylus ailesinin özelliklerine bir göz atalım.

LG Q Stylus özellikleri

Q Stylus modelinde 6.20 inç büyüklüğünde 18:9 formatında ekran yer alıyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1080 x 2160 piksel olarak belirlenmiş. Gücünü sekiz çekirdekli 1.8 GHz hızında çalışan yonga setinden alan Q Stylus, 3 GB RAM ile geliyor.

Arka bölümde 16 Megapiksel ve ön tarafta 5 Megapiksel kameranın yer aldığı telefonda 3 GB RAM bulunuyor. 32 GB dahili depolama seçeneği ile gelen Q Stylus, 3.300 mAH kapasiteli bataryadan besleniyor.

LG Q Stylus+ özellikleri

Q Stylus+ modeli de Q Stylus ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Q Stylus+ modeli 64 GB dahili depolama birimi ve 4 GB RAM seçeneği ile Q Stylus’tan ayrışıyor. Bunun dışında Q Stylus+’da da 6.2 inç’lik ekran ve sekiz çekirdekli 1.8 GHz hızında çalışan yonga seti yer alıyor.

LG Q Stylus

LG Q Stylusα özellikleri

Gelelim serinin son üyesi olan LG Q Stylusα modeline. Bu model birebir Q Stylus ile aynı özellikler sahip. Q Stylusα, arka bölümünde 13 megapiksellik kamera ve 1.5 GHz hızında çalışan işlemcisi ile ayrışıyor. Bu özellikler dışında Q Stylusα ve Stylus aynı özelliklere sahip.

LG V35 ThinQ tanıtıldı! İşte LG V35 ThinQ özellikleri

Tüm modellerde; su ve darbelere karşı IP68 ve MIL-STD 810G sertifikası, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C, parmak izi okuyucusu ve Android 8.1 Oreo sürümü yer alıyor.

Q ve  Q+ Aurora Black, Q, Q+ ve Qα Moroccan Blue ve Q+ ise Lavender Violet renk seçeneklerine sahip olacak.